Σκάνδαλο! Τα λεφτα από το ταμείο της εκκλησίας πήγαιναν… σε sites με ροζ περιεχόμενοΕπί 4 χρόνια τα λεφτά πήγαιναν… σε sites με ροζ περιεχόμενο – Πώς δικαιολόγησε την πράξη του ο 56χρονος ταμίας εκκλησίας στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ – Αντιμετωπίζει πλέον σωρεία κατηγοριών..

Ο ταμίας εκκλησίας από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε πάνω από 150.000 δολάρια από το ναό για να χρηματοδοτεί τον εθισμό του στο πορνό.

Ο 56χρονος Glenn Yothers έκλεβε ποσά από την εκκλησία, λέγοντας πως με αυτά πλήρωνε τους λογαριασμούς του ναού και έκανε φιλανθρωπικό έργο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού WPXI, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο Yothers έδινε ωστόσο τα λεφτά σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, σε μια περίοδο 4 ετών, που πήρε τέλος το 2019.

Όπως μεταδίδει η New York Post, ο ταμίας έφυγε μάλιστα από την εκκλησία αφήνοντάς τη στο χείλος του «λουκέτου», λόγω των χρεών.

«Ένα από τα πράγματα που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν το γεγονός ότι σταμάτησαν να πληρώνονται οι λογαριασμοί της εκκλησίας. Τίποτα από αυτά δεν πήγαινε σε αγαθοεργίες. Πήγαιναν στην προσωπική του απόλαυση, για αποκλειστικά δική του χρήση», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Steve Limani.

PENNSYLVANIA CHURCH TREASURER ACCUSED OF STEALING $150K TO FUEL PORN ADDICTION HTTPS://T.CO/HOCOHMV7V9 PIC.TWITTER.COM/HI1QCIEF4K

— NEW YORK POST (@NYPOST) MARCH 11, 2021

Ο Yothers δικαιολόγησε την πράξη του μιλώντας για πραγματικό εθισμό στο πορνό.

Στον 56χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες αυτήν την εβδομάδα.

Με πληροφορίες από: New York Post

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια