Να επιστρέψει δυναμικά στο ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου, θέλει ο αδερφός του Νίκος!


 

Το comeback του Γιώργου Παπανδρέου ονειρεύεται ο αδερφός του Νίκος! Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Alpha 98,9.
Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να επιστρέψει ..δυναμικά στο ΠΑΣΟΚ, απάντησε: «Ελπίζω να τον βγάλετε και να του κάνετε την ερώτηση, να την αποφύγω εγώ. Δεν θέλω να απαντάω εκ μέρους τρίτου. Προφανώς εγώ θα ήθελα να επανέλθει, αλλά νομίζω ότι έτσι όπως είναι τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα, δεν είναι και το πιο απλό», ενώ εξέφρασε την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γυρίσει στις ρίζες του και πως η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα σχήμα που δεν θα είναι ούτε ΝΔ ούτε ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρθηκε και στην καταγγελία Κουρουμπλή, ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήθελε να «φάει» τον αδερφό του και αναφέρθηκε σε περιστατικό του 2011, όταν άνθρωπος του Βενιζέλου είπε στον Γιώργο Παπανδρέου μέσα στη βουλή «είσαι παρελθόν». Καθώς και στην πρόταση της Εύας Καϊλή να παραιτηθεί και να συγκροτηθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας. «Όταν γίνεται παιχνίδι εξουσίας μόνο και μόνο για την εξουσία, καταστρέφεται ένα ολόκληρο σύστημα», σχολίασε.

Και βέβαια επειδή, αν δεν παινέψεις το σπίτι σου πέφτει και σε πλακώνει, χαρακτήρισε επιτυχία της υπουργίας Γιώργου Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ το γεγονός ότι η Κύπρος μπήκε στην Ευρώπη: «Δεν νομίζω ότι τέτοια επιτυχία έχει σημειωθεί στην εξωτερική πολιτική τα τελευταία 20 χρόνια»! Βεβαίως είναι γνωστό ότι ο αδερφός του όλα αυτά τα χρόνια μας πηγαίνει από τη μια… επιτυχία στην άλλη!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια