Οι εμβολιασμένοι στην Ελλάδα θα έχουν περισσότερα δικαιώματα ?Η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου δήλωσε ρητά πως οι εμβολιασμένοι θα έχουν περισσότερες ελευθερίες στην Ελλάδα και πως οι.. ανακοινώσει για το θέμα θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Συγκεκριμένα η κ.Παπαευαγγέλου δήλωσε:

«Θα ήθελα να σταθώ στη συμπεριφορά αυτών που έχουν εμβολιαστεί. Στη συμπεριφορά ημών που είμαστε οι τυχεροί, που έχουμε κάνει δηλαδή δύο δόσεις εμβολίου. Ακούγονται πολλά τις τελευταίες ημέρες από διεθνείς οργανισμούς και ΜΜΕ σχετικά με τη χαλάρωση των μέτρων στους εμβολιασμένους».

Είναι προφανές ότι μέσα στους επόμενους μήνες το καλοκαίρι και καθώς ένα μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της χώρας θα έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του, όσοι επέλεξαν να εμβολιαστούν θα απολαμβάνουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων εντός κι εκτός Ελλάδας, συμμετοχή σε περισσότερες και διαφορετικού επιδημιολογικού κινδύνου δραστηριότητες».

«Από κοινού οι δύο επιτροπές (εμβολιασμών & λοιμωξιλόγων) επεξεργαζόμαστε τις σχετικές οδηγίες που αναμένεται να εκδοθούν μετά το Πάσχα και τότε θα αναφερθούμε με λεπτομέρεια»

Ουσιαστικά η κ.Παπαευαγγέλου ανακοίνωσε πως μετά το Πάσχα, η κυβέρνηση θα δημιουργήσει δύο Ελλάδες, με όσους επιλέγουν να μην εμβολιαστούν να θεωρούνται πολίτες β' κατηγορίας, των οποίων τα δικαιώματα θα βρίσκονται σε συνεχή καταστολή μέχρι να δεχθούν το εμβόλιο.

Μάλιστα η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε αυτά τα δυστοπικά μέτρα εξαναγκασμού την ώρα που είναι -και σύμφωνα με τον ΕΜΑ- υπαρκτό ενδεχόμενο κάποιοι πολίτες να πάθουν θρόμβωση από τα εμβόλια της AstraZeneca, τα οποία όμως θα εξαναγκαστούν να κάνουν αν θέλουν να ξανακυκλοφορήσουν ελεύθεροι! το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια