Βούτυρο στο ψωμί των Τούρκων ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου για τα εθνικά θέματα
Την ώρα που η προκλητικότητα της Άγκυρας «χτυπά κόκκινο», με συνεχείς παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου μας και των χωρικών μας υδάτων, με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας να κάνει δηλώσεις που δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητες από κανένα κυρίαρχο κράτος, η κατρακύλα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (γιατί αυτό το «πράγμα» ουδεμία σχέση έχει με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου) δεν έχει τέλος.


Ο Ανδρέας Λοβέρδος αντί να σιωπήσει στις κρίσιμες εθνικές στιγμές, επιλέγει να τοποθετηθεί μικροκομματικά στα εθνικά θέματα και να απαξιώσει τον πρωθυπουργό και υπουργό Εθνικής Άμυνας, επιλέγοντας να μιλήσει ως απολογητής των υπεύθυνων για την εξευτελιστική ήττα της κρίσης των Ιμίων.

«Ανησυχία» για τα εθνικά θέματα «ακριβώς επειδή πρωθυπουργός είναι ο κ. Τσίπρας και υπουργός ο κ. Καμμένος» εξέφρασε ο υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας.

«Γιατί μόνο ανεύθυνοι και επικίνδυνοι θα επέλεγαν αντί του ενιαίου εσωτερικού μετώπου στα εθνικά θέματα, τον διχασμό και την πόλωση» σχολιάζει με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Καμμένου ότι «πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης αλλά ο Τσίπρας και ΥΠΕΞ ο Κοτζιάς και όχι ο Πάγκαλος και υπ. Άμυνας εγώ».

Μόνο ένας εντελώς εθνικά ανεύθυνος θα έκανε μια τέτοια δήλωση που αποτελεί βούτυρο στο ψωμί της τουρκικής προπαγάνδας.

Μόνο ένας Ανδρέας Λοβέρδος θα θεωρούσε «εθνική ενότητα» να μένουν στο απυρόβλητο Σημίτης και Πάγκαλος, που «τους πήρε τη σημαία ο αέρας στα Ίμια» και από τότε αποθρασύνθηκε η Τουρκία.

Δεν είναι τυχαίο που ο δημοκρατικός λαός δεν επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ. Φροντίζει και ο Ανδρέας Λοβέρδος για αυτό όποτε ανοίγει το στόμα του τοποθετούμενος στα εθνικά θέματα.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια