Αχόρταγη 42χρονη το «έκανε» με ανήλικους παίκτες σχολικής ομάδας φούτμπολ
Σε επιδημία έχουν εξελιχθεί στις ΗΠΑ οι υποθέσεις αποπλάνησης ανήλικων μαθητών από ώριμες γυναίκες (συχνά καθηγήτριές τους), ωστόσο η περίπτωση της 42χρονης Mary Frances Fletcher από την Καλιφόρνια ξεχωρίζει.


Κι αυτό γιατί τα θύματα ήταν τρία, όχι ένα, και η δράστιδα φέρεται να είχε ταυτόχρονη ερωτική επαφή και με τα τρία αγόρια.
Γνώρισε τους μαθητές κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης της σχολικής ομάδας

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 42χρονη γνώρισε τους μαθητές κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης της σχολικής ομάδας του Λυκείου Mount Shasta στην Καλιφόρνια. Η ίδια συνεργαζόταν με τον φωτογράφο και πιστεύεται ότι προσέγγισε με αυτόν τον τρόπο τα θύματά της.

Όπως δήλωσε στη New York Post o Εισαγγελέας της κομητείας Σισκίγιου, προτεραιότητα για το γραφείο του αποτελεί να μην παραβιαστεί το ιδιωτικό απόρρητο των θυμάτων.

«Μίλησα με κάποιους από τους νεαρούς. Πρέπει να θυμόμαστε όλοι ότι αυτές οι υποθέσεις είναι αρκετά ευαίσθητες. Τα άτομα αυτής της ηλικίας δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμα για αυτού του είδους τις σχέσεις, αν και η λέξη «σχέση» είναι λάθος όταν χρησιμοποιείται για τη σεξουαλική αλληλεπίδραση με έναν ενήλικα».

Η Fletcher αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 10.000 δολαρίων, ενώ η δίκη της έχει οριστεί για τις 22 Μαρτίου.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια