Στεργιανή Λιαποπούλου - Το εκπληκτικό πλάσμα από τη Θεσσαλονίκη
Όνομα : Στεργιανή
Επίθετο: Λιαποπούλου
Ζώδιο : Κριός
Σπουδές : Τώρα τελειώνει το Λύκειο
Ενδιαφέροντα : Ο Στίβος είναι πλέον κομμάτι της ζωής της.
Στόχος – Φιλοδοξίες : Να κατοχυρώσει μια θέση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Και τώρα : Ετοιμάζεται για πανελλήνιες
Στιγμή αδυναμίας : Ίσος και να μην έχει ακόμα…
Ελεύθερη – Δεσμευμένη :...
Ελεύθερη
Υπάρχει στην εποχή μας φλερτ: Ποιο είναι το καλύτερο φλερτ που σου έχουν κάνει: Το προηγούμενο καλοκαίρι περπατούσα στο δρόμο με τη φίλη μου, με πλησίασε ένας μου και μου έδωσε ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα λέγοντας τα πάντα με το βλέμμα του χωρίς περιττά λόγια.

Το ιδανικό αρσενικό : Έχει μεγάλη σημασία τόσο η εξωτερική εμφάνιση όσο και ο αληθινός, δυναμικός του χαρακτήρας. Την ελκύουν περισσότερο οι άνδρες με καστανά μαλλιά και μάτια.
Έχεις 3 ευχές: Η Ελλάδα να καταφέρει να αντιμετωπίσει τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται, προσφέροντας και πάλι το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο. Δύναμη και αντοχή στις χώρες που προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεφύγουν απο τον πόλεμο, τις συγκρούσεις και καταπολέμηση της βίας, του δουλεμπορίου και κάθε είδους διάκριση. Να ανταποδώσει στους γονείς της όλα αυτά που της έχουν προσφέρει μέχρι τώρα με τον δικό της τρόπο.
Αγαπημένη ταινία : Lucy
Στέκι : Τα αγαπημένα της μαγαζιά είναι το bedroom και το dogs.
Αξεσουάρ : Χρυσά γυαλιά ηλίου, ρολόι σκουλαρίκια
Ταξίδι : Νέα Υόρκη
Καλή και κακή συνήθεια : Σκέφτεται με στόχο την προσωπική της νίκη. Συγκεκριμένα δεν ξεκινάει σκεπτόμενη ότι δεν θα τα καταφέρει, αλλά υιοθετεί μια ρεαλιστική στάση που απαγορεύει την ήττα ακόμα και αν υπάρχουν προβλήματα. Κακή Χρησιμοποιεί το φαγητό ως 'αντικαταθλιπτικό' για να νιώσει καλά, κάθε φορά που είναι λυπημένη ή απογοητευμένη.
Facebook name : Στεργιανη Λ'
Instagram: steriagiani_l
το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια