Οταν Μαρινάκης και Καμμένος ήρθαν στα... χέρια -Σε παραλιακό μπαρ το 2008 - Βίντεο ντοκουμέντοΟ Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πάνος Καμμένος είχαν έρθει σχεδόν στα χέρια πριν από 9 χρόνια στο παραλιακό μαγαζί «Island».


Το βίντεο από το 2008 που δημοσίευσε το Liberal και ο Θανάσης Μαυρίδης δείχνει τον τότε υφυπουργό Nαυτιλίας Πάνο Καμμένο να εμπλέκεται σε «αψιμαχίες» στην είσοδο του παραλιακού μαγαζιού «Island», όπου διοργάνωνε το πάρτι του για....τα «Ποσειδώνια» ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.Κάποια στιγμή, μάλιστα, βλέπουμε τους δύο άνδρες να έρχονται πολύ «κοντά». Να έχουν άραγε ξεκινήσει όλα εκείνη την βραδιά;


Στο ερασιτεχνικό βίντεο φαίνεται ότι ο οικοδεσπότης Βαγγέλης Μαρινάκης κρατάει για πολύ ώρα έξω από την δική του ιδιωτική εκδήλωση τον υφυπουργό Πάνο Καμμένο ο οποίος προφανώς δεν ήταν καλεσμένος.


Κάποια στιγμή οι δύο άνδρες έρχονται πολύ κοντά και σπρώχνονται. Ενας άνδρας της ασφάλειας του εφοπλιστή φωνάζει «τον κύριο Μαρινάκη δεν τον σπρώχνει κανείς».Δείτε το βίντεο (οι αψιμαχίες μετά το 1:20):
το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια