ΕΝΑΣ SURVIVOR ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ! Τα σχέδια του αποκάλυψε ο Ντάνος (ΒΙΝΤΕΟ)Τα σχέδιά του για την συμμετοχή του στα κοινά (μάλλον με την  αποκάλυψε ο μεγάλος νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος.
Ο Ντάνος, μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη για την αγάπη του στον τόπο του, τη Σκιάθο,και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στο μέλλον να ασχοληθεί ενεργά για το καλό του νησιού του, καθώς, όπως είπε, «είναι ευλογία να προσφέρω στους άλλους».

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη του επισήμανε πως κάποιοι υποστηρίζουν ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με τα κοινά, θέτοντας υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Σκιάθου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε την αποκάλυψη: «Δεν θα άφηνα το βενζινάδικο για να κατέβω στην πολιτική, ποτέ. Είναι, όμως, μια κουβέντα που έχουμε κάνει σε κάποιους κύκλους, πάνω απ’ όλα επειδή μας ενδιαφέρει το νησί και θέλουμε να βάλουμε το χεράκι μας για να βοηθήσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από διάφορα επαγγέλματα στην Σκιάθο και γνωρίζω τα καλά και τα κακά, όπως υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα. Είναι συζητήσεις που κάναμε, με σοβαρούς ανθρώπους, που είναι πολύ κοντά στο νησί».
Ακούστε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:
το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια