Τι θα κάνει ο Μπογδάνος ...Η απομάκρυνση του από τον ΣΚΑΪ και οι πολιτικές προεκτάσεις που δόθηκαν σε αυτήν, έγιναν αντικείμενο συζήτησης, αλλά και έντονων διαφωνιών τόσο στα δημοσιογραφικά γραφεία, όσο και στα social media.

Η επόμενη μέρα βρήκε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να αναζητεί τη νέα του τηλεοπτική στέγη, καθώς αυτή τη στιγμή αρθρογραφεί μόνο στο marketnews.gr.

Η πρώτη πρόταση που δέχτηκε ο γνωστός παρουσιαστής ήταν από τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος κουβέντιαζε τότε με το Star για το πρωινό του καναλιού (το οποίο κατέληξε σε Καραβάτου-Κατσούλη). Ο Κωστόπουλος επιθυμούσε να έχει ένα ζωηρό πάνελ και το πρώτο πρόσωπο που ζήτησε ήταν ο Μπογδάνος.

Η συγκεκριμένη συνεργασία δεν προχώρησε, καθώς η εκπομπή δεν έγινε ποτέ και έτσι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος άρχισε να εξετάζει μια ακόμα δελεαστική πρόταση που είχε στα χέρια του.

Ενώ οι φήμες για προσέγγιση του από τη Νέα Δημοκρατία φούντωναν ο ίδιος κουβέντιαζε με τον Γιάννη Λάτσιο, την πρόταση του τελευταίου. Το καλό για τον γνωστό παρουσιαστή ήταν ότι ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 έδειξε ότι τον πιστεύει πολύ. Το κακό, ότι η πρόταση δεν αφορούσε στο δελτίο του ειδήσεων καναλιού, αλλά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Λιάγκας τον ήθελε στο πάνελ της νέας εκπομπής του γιατί θεωρούσε ότι το καυστικό του σχόλιο ταίριαζε γάντι με αυτό που είχε στο μυαλό του.

Ο Μπογδάνος δεν ήταν αρνητικός όμως μη θέλοντας να απωλέσει τον δημοσιογραφικό χαρακτήρα του ζήτησε από τον Γιάννη Λάτσιο, εκτός από την παρουσία του στην εκπομπή του Λιάγκα να κουβεντιάσουν και για ένα δικό του βραδινό talk show, καθώς και για καθημερινό σχόλιο στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Οι προτάσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, δεν απορρίφθηκαν από τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος του απάντησε ότι θα τις εξετάσει, όμως σε κάθε περίπτωση οι πιθανότητες υλοποίησής τους δεν είναι μεγάλες.

Μένει να φανεί αν βρεθεί κάποια συμβιβαστική λύση. Αν ο Γιάννης Λάτσιος (με τη συγκατάθεση του Νίκου Χατζηνικολάου ασφαλώς) δεχτεί να έχει καθημερινή παρουσία και σχόλιο, ο Μπογδάνος στο δελτίο του ΑΝΤ1, τότε η μετακίνησή του στο κανάλι και στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Αν δεν γίνουν δεκτές οι προτάσεις του και η κουβέντα εξακολουθήσει να περιστρέφεται μόνο γύρω από το πάνελ του Λιάγκα, τότε δύσκολα θα γίνει ο γάμος της χρονιάς.

πηγή: dailymedia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια