Η χημική κόλαση συνεχίζεται, παίρνει διαστάσεις Ολοκαυτώματος!
Ας μου πει κάποιος πως θα αναγνωριστεί η πηγή του καρκίνου του μεθαύριο, του εγκεφαλικού ή εμφράγματός του, του Αλτσχάιμερ ή της Σκλήρυνσης και πολλών άλλων αυτοάνοσων όταν επί μέρες και κατά τακτές περιόδους δέχεται τόνους χημικών μαζί με υψηλή ακτινοβολία;


Δύσκολο ε; Και πίσω από αυτή τη δυσκολία κρύβονται οι σημερινοί άνανδροι εγκληματίες που στοχεύουν άμαχο πληθυσμό, γυναίκες, γέρους και παιδιά, που έχουν αποφασίσει να μειώσουν τους πληθυσμούς και να μετανθρωπίσουν τους ελάχιστους εναπομείναντες.
Αλήθεια, τι παραπάνω έχει η κόλαση από αυτό;

Δηλαδή τι παραπάνω έχει η κόλαση από αυτό;
Για μια ακόμα συνεχόμενη μέρα, έπεσαν τόνοι χημικών ενώ η ακτινοβολία ανέβηκε στα ύψη.
Ο περισσότερος κόσμος είναι άρρωστος, πονοκέφαλοι και κακουχία.
Σε άλλους η ακτινοβολία φέρνει υπνηλία, σε άλλους αγρύπνια κι εκνευρισμό.
Ο πλανήτης πεθαίνει, η τεχνητή ανομβρία έχει προκαλέσει προβλήματα, ενώ η "ασπίδα" από τα χημικά στην ατμόσφαιρα εγκλωβίζει την μόλυνση στις πόλεις. Αλήθεια, τι παραπάνω έχει η κόλαση ή ο μη φιλόξενος πλανήτης Αφροδίτη;

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα συνέβαιναν αν δεν υπήρχε εκείνη η μάζα συνενόχων σε θέσεις κλειδιά, που αποσιωπούν, δίνουν την άδεια ή “καταρρίπτουν” το έγκλημα. ΑΥΤΟΊ είναι η “μάζα” υπανθρώπων, ήδη μετανθρωπισμένοι καθώς τους λείπει το ιερό αυτό στοιχείο που καμιά μηχανή δεν έχει φτάσει να αντιγράψει και λέγεται ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ!

Η αναίσθητη “μάζα” κοινωνιοπαθών που μπροστά στο συμφέρον ή την διεστραμμένη τους σκοτεινή ιδεολογία, επιτρέπουν να υποφέρουν άνθρωποι και φύση γύρω τους.

Οι λάτρεις της “Αφροδίτης”. Τα “παιδιά της Αφροδίτης” (το 666 κατά τον μασόνο Βαγγέλη Παπαθανασίου).


Ο πλανήτης Γη είναι ο αγαπητός του Θεού, η Αφροδίτη του σατανά. Τώρα θέλουν να κάνουν τη Γη να μοιάζει με την Αφροδίτη και να επιζήσουν μόνο οι μετανθρωπισμένοι, αυτοί που θα είναι μια συγχώνευση ανθρώπου με μηχανές.

Αυτός είναι και ο λόγος της ευρείας χρήσης χημικών στη ζωή μας, της αλλαγής ποιότητας ατμόσφαιρας, της διείσδυσης πολυμερών ινών και έξυπνης σκόνης στον οργανισμό μας, της αλλαγής των ιερών συχνοτήτων Σούμαν σε άλλες ασύμβατες με τη Δημιουργία μέσω της διάδοσης ασύρματης τεχνολογίας.


Ιδού η επίγεια κόλαση. Δεν έχει να κάνει με θρησκευτική έννοια, έχει να κάνει με τεχνολογία στα παπούτσια της θρησκείας που λέγεται Σατανισμός.


Ο Χίτλερ κατηγορήθηκε για τους θαλάμους αερίων αλλά και για πολλά άλλα πράγματα.
Για όλα όσα κατηγορήθηκε και σήμερα ευλογούμε τα γένια των δημοκρατικών και αριστερών συμμαχιών που τον εξόντωσαν, οι ίδιες οι συμμαχίες τα εφαρμόζουν. ΌΛΑ!
Τη γενετική, την ευγονική, την ευθανασία, τη χρήση φθορίου, τα πειράματα σε ανθρώπους, τα λέιζερ δορυφόρων από το διάστημα, την κατάκτηση της σελήνης, τον διαστημικό πόλεμο, την προπαγάνδα, τη λογοκρισία – συγνώμη αν ξεχνάω κάτι από την μακρά λίστα των έργων των καθαρμάτων!


Λέγεται ότι η αλεπού ο Τσόρτσιλ είπε ότι οι Φασίστες του μέλλοντος θα είναι οι αντι-φασίστες, ωστόσο αμφισβητείται κατά πόσο το απόφθεγμα είναι δικό του.

Είναι δεν είναι, τα ίδια τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι η αλήθεια της φράσης είναι.

Εξάλλου, η ίδια η Ιστορία, μας δίδαξε ότι τελικά οι φασίστες και οι δήθεν αντι-φασίστες ήταν όψεις του ιδίου νομίσματος που κόπηκαν στο ίδιο ακριβώς νομισματοκοπείο:
Στα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…

Δείτε το σχετικό βίντεο, στην πηγή.

Πηγή http://nea.allnewz.gr/?p=38927

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια