Παναθηναϊκός ΤΕΛΟΣ ... Ο Αλαφούζος ρίχνει στα βράχια τον Παναθηναϊκό

Στις 20 Σεπτεμβρίου δήλωσε πως αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, από τότε δεν καλύπτει τις υποχρεώσεις της φετινής σεζόν και οδηγεί τον σύλλογο στα βράχια αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος θα είναι μέλος και στο νέο διοικητικό συμβούλιο της «πράσινης» ΠΑΕ!
Ο Παναθηναϊκός εδώ και δύο μήνες έχει μπει στον... αυτόματο με πορεία προς τα βράχια, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος δεν καλύπτει καμία υποχρέωση της φετινής σεζόν, με αποτέλεσμα το «τριφύλλι» να μην έχει συνέπεια προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και στις οφειλές, από τις οποίες «σκάνε» κάθε εβδομάδα προσφυγές κατά του συλλόγου. Το «τριφύλλι» κινδυνεύει με άμεση οικονομική καταστροφή, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει εξαφανιστεί και έχει «παρκάρει» τις μετοχές και το μέλλον του συλλόγου είναι δυσοίωνο, πληρώνοντας μοναχά ότι μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον ίδιο!

Μέσα σε αυτή την κατάσταση και ενώ ο κόσμος του Παναθηναϊκού «βράζει» αλλά κάνει υπομονή και κρατά όρθια την ομάδα στα πολύ δύσκολα, ο «mr.ΣΚΑΙ» έκανε την... έκπληξη και παραμένει μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ μετά την Γενική Συνέλευση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας. Μία κίνηση που προκαλεί απορία και μόνο χειρότερη κάνει την κατάσταση.

Από κει και πέρα, πρόεδρος παραμένει ο Βασίλης Κωνσταντίνου και αντιπρόεδρος ο Στράτος Σωπήλης.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ:
Πρόεδρος: Βασίλης Κωνσταντίνου


Αντιπρόεδρος: Στράτος Σωπήλης

ΜΕΛΗ

Γιάννης Αλαφούζος

Αγησίλαος Τουμαζάτος

Τάκης Οικονομόπουλος

Γιάννης Παναγιωτίδης

Χρήστος Πλιάτσικας

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια