Γελάει ο κόσμος: Τη θέση του Άδωνι στις τηλεπωλήσεις πήρε ο ανιψιός του (ΒΙΝΤΕΟ)
Τι κι αν ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να σταματήσει τις τηλεπωλήσεις και κατ’ επέκταση τις εκπομπές του; Υπάρχουν κι άλλοι της γνωστής οικογενείας που μπορούν να σταθούν «στο πόδι του». Σίγουρα όχι τόσο επάξια, αλλά η προσπάθεια αρκεί.


Μάρτυρες αυτής της αντικατάστασης έγιναν όσοι παρακολούθησαν την τελευταία εκπομπή «Ελλήνων Έγερσις» όπου ο αδερφός του Άδωνη και κεντρικός πια παρουσιαστής της εκπομπής, Λεωνίδας, ανακοίνωσε ότι το «δεύτερο βιολί» από δω και μπρος θα είναι ο γιος του, Φοίβος, ο οποίος και αυτός, όπως και ο πατέρας του, φορούσε τα γνωστά νανογιλέκα που «έφαγαν» τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.


Μία extra λεπτομέρεια μάλιστα που έδωσε ο Λεωνίδας Γεωργιάδης είναι ότι ο Άδωνις σταμάτησε τις ζωντανές εκπομπές. Όχι γενικά τις εκπομπές. Οπότε είναι εξαιρετικά πιθανό να απολαύσουμε στο μέλλον εκπομπή με όχι έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις Γεωργιάδηδες.


Στο ξεκίνημα επίσης, ο Λεωνίδας είπε ότι θα συνεχίσουν να κάνουν εκπομπές μέχρι να φέρουν πίσω τον Άδωνη. Λίγο μένει για να δημιουργηθεί και petition στο Avaaz για να μαζευτούν υπογραφές για μία τέτοια απόφαση.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια