Ραγδαίες εξελίξεις: Καλούν την Μαρέβα Μητσοτάκη για το ελλιπές «πόθεν έσχες»
Το ελλιπες «πόθεν έσχες» Μητσοτάκη, στέλνει τη σύζυγο του Μαρέβα στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής.
Υπενθυμίζεται ότι στο «πόθεν έσχες» του προέδρου της ΝΔ και της συζύγου του υπάρχουν ανακρίβειες...σχετικά με το περιβόητο σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι, με έναν πίνακα αμύθητης αξίας για τον οποίο δεν έχουν κατατεθεί τα παραστατικά της πώλησης του αλλά δεν υπάρχει και κάτι άλλο… η offshore της κυρίας Γκραμπόφσκι που εντοπίστηκε στα Paradise Papers.
Διευκρινίσεις και συμπληρωματικά στοιχεία θα κληθεί, λοιπόν, να δώσει η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ για την ανεπαρκή δήλωση «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής.
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι οφείλει να προσκομίσει όλες τις μεταβολές από τη χρήση 2006 έως αυτή του 2015, με τις αντίστοιχες δηλώσεις Ε1 και Ε9 προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενδελεχής έλεγχος επί των περιουσιακών της στοιχείων της.
Σημειώνεται ότι η κ. Γκραμπόφσκι είναι υποχρεωμένη να προβεί στην παροχή των παραπάνω στοιχείων, αφού δεν υπήρχε διαζύγιο που να καταδεικνύει χωρισμό ανάμεσα στην ίδια και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν και οι ίδιοι υποστήριζαν ότι ήταν… σε διάσταση.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια