Τρελό γέλιο σε πανελλήνια μετάδοση: Θρυλική ΝΕΑ γκάφα του Μητσοτάκη - Ο Τσίπρας τον ξεφτίλισε μέχρι εκεί που δεν παίρνει

«Εσείς κύριε Τσακαλώτε, θυμάστε τι είπε ο Αϊνστάιν για τον ορισμό της παράνοιας; Να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα. Ένας προϋπολογισμός λιτότητας, φόρων και αντιαναπτυξιακός. Άδικος και αντιλαϊκός. Η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς».

Αυτό ανέφερε κατά την ομιλία του στη Βουλή, ανάμεσα σε άλλα σκληρά λόγια και τσιτάτα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μόνο που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπέπεσε σε μία μεγαλοπρεπή γκάφα, .. καθώς η ρήση αυτή δεν ανήκει στου σπουδαίο Γερμανό φυσικό, παρά το γεγονός ότι πολλές φορές του αποδίδεται.

Στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε με ιδιαίτερο ύφος ο Αλέξης Τσίπρας όταν ανέβηκε στη Βουλή.

«Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση για την εισαγωγή της ομιλία του κ. Μητσοτάκη, είπε ο πρωθυπουργός και συνέχισε «είπατε ότι ο Αϊνστάιν είπε είναι παράνοια να κάνεις τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα αλλά δεν το έχει πει ποτέ ο Αϊνστάιν είναι από τα ψέματα του διαδικτύου.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας συνέστησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είναι πιο προσεκτικός, αλλά άφησε ακόμη μία αιχμή υπογραμμίζοντας «Βέβαια εσείς είστε άριστος και ότι πείτε ισχύει, σωστά;».

Χ.Κ. (efsyn)

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια