Αυτή η Κορεάτισσα καλλονή είναι πρώην του... Κιμ Γιονγκ Ουν! (pics)Τις εντυπώσεις και οχι άδικα έκλεψε η Βορειοκορεάτισσα καλλονή τραγουδίστρια Χιονγκ Σονγκ Γουόλ, μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο της Σεούλ, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που διοργανώνει αυτές τις μέρες η Νότια Κορέα.Η Χιονγκ Σονγκ Γουόλ είναι επικεφαλής του δημοφιλούς στο κομμουνιστικό καθεστώς γυναικείου συγκροτήματος Moranbong Band, τα μέλη του οποίου επέλεξε κατά πληροφορίες προσωπικά ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ωστόσο, ο ντόρος γύρω από το όνομά της οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως φημολογείται ότι υπήρξε για δέκα χρόνια ερωμένη του ηγέτη της Βόρειας Κορέας κι ότι εκείνος την είχε στείλει στο εκτελεστικό απόσπασμα μαζί με άλλα 11 μέλη μουσικού γκρουπ, γιατί γύρισαν ταινία με ροζ περιεχόμενο.
Λέγεται πως η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και ο Βορειοκορεάτης ηγέτης γνωρίζονταν από τα εφηβικά τους χρόνια και στην ελίτ της Πιονγιάνγκ κυκλοφορούσαν φήμες ότι είχαν σχέση, η οποία έληξε με παρέμβαση του πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ.
το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια