Αυτοί που απειλούν εισαγγελείς και μάρτυρες για το σκάνδαλο Novartis, ήταν οι ίδιοι που έστησαν το Βατοπέδι, με ψευδομάρτυρες και επίορκους.
Που ήταν αυτά τα παλικάρια που σήμερα έχουν το θράσος να απειλούν εισαγγελείς και μάρτυρες, όταν ο πεντακαθαρίδης και η Τσατάνη έστελνε στο θάνατο τον Αγγέλου και τον Μπασιάκο;
Το φιάσκο του Βατοπεδίου ήταν μία πραγματική σκευωρία που έστησαν για να συγκαλυφθεί το σκάνδαλο της Siemens. Να πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή, ώστε ο Γιώργος Παπανδρέου να ξεπλύνει μίζες και Σημίτηδες. Αυτή η εγκληματική μεθόδευση είχε και δύο νεκρούς. Τον Γιάννη Αγγέλου και τον Ευάγγελο Μπασιάκο.
Τότε λοιπόν, όταν κάποιοι έστηναν το φιάσκο του Βατοπεδίου για να καλύψει το πραγματικό σκάνδαλο που ήταν το ξέπλυμα με τα δάνεια του Βγενόπουλου, ο κύριος Σαμαράς, ο κύριος Αβραμόπουλος, η οικογένεια Μητσοτάκη, ο Λοβέρδος, ο Βενιζέλος και αυτοί οι τύποι που βγαίνουν σήμερα κάνοντας μηνύσεις σε έντιμους εισαγγελείς και δικαστικούς λειτουργούς, που φτάνουν στο σημείο να απειλήσουν μάρτυρες όπως έκανε ο Κορλεόνε, είτε είχαν λουφάξει και περίμεναν να απολαύσουν την πτώση Καραμανλή, είτε ακόμα χειρότερα έβγαιναν και μιλούσαν για μίζες και για μέγα σκάνδαλο! Δηλαδή ήταν σκάνδαλο μία σκευωρία που στήθηκε με μάρτυρα τον πεντακαθαρίδη και εισαγγελέα την Τσατάνη, και δεν είναι σκάνδαλο η Novartis με δεκάδες μάρτυρες, με κατασχεμένα έγγραφα, με λογαριασμούς, με εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών και δικαστικές συνδρομές ακόμα και από φορολογικούς παραδείσους.
Το κυριότερο, οι ίδιοι που σήμερα απειλούν την δικαιοσύνη και τους μάρτυρες, έστησαν το Βατοπέδι χωρίς να υπάρχει ούτε 1 € ζημιά του Δημοσίου, την ίδια στιγμή που εδώ έχουμε αποδεδειγμένα 3 δισεκατομμύρια € πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία! Ας προσέχουν λοιπόν τα κουτσαβάκια, γιατί με αυτήν την συμπεριφορά τους δεν αποδεικνύουν μόνο ότι είναι πολιτικοί καιροσκόποι, αλλά αρχίζουν να πείθουν και τους πλέον δύσπιστούς για την ενοχή τους.
ολυμπια

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια