Καταιγιστικές εξελίξεις: Συνεργάτες του Μητσοτάκη ζητούν διαγραφή του Άδωνι από τη ΝΔ λόγω της εμπλοκής στο σκάνδαλο Novartis
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία μετά τη δημοσιοποίηση των ονομάτων πρώην πρωθυπουργών και υπουργών που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, δέχεται εισηγήσεις ώστε να προχωρήσει στη διαγραφή του Άδωνι Γεωργιάδη από το κόμμα και όχι απλά στην αυτονόητη απομάκρυνσή του από την θέση του αντιπροέδρου. Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη είναι μεταξύ των εμπλεκομένων που περιλαμβάνει η σχετική δικογραφία.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι εισηγητές της διαγραφής του Άδωνι Γεωργιάδη, εφιστούν την προσοχή στον πρόεδρο της ΝΔ για τα όσα θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα. Είναι προφανές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπορέσει να φτάσει στις επόμενες εκλογές με ένα τέτοιο βαρίδι. Είναι ακόμη πιο προφανές πως η εμπλοκή του Άδωνι Γεωργιάδη στο σκάνδαλο Novartis θα έχει σοβαρότατες επιπτώσεις στη Νέα Δημοκρατία, η οποία έτσι κι αλλιώς έχει καταγραφεί στη συλλογική συνείδηση, ως το κόμμα της διαπλοκής και των σκανδάλων.

Μείνετε συντονισμένοι...

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια