Κι άλλες αποκαλύψεις για Άδωνι Γεωργιάδη και μαύρο χρήμα - Με τι ασχολήθηκαν ανώτατοι δικαστικοίΑνώτατοι δικαστικοί είχαν ασχοληθεί με το θέμα του Άδωνι Γεωργιάδη και χρήμα που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, όπως αποκαλύπτει ο τέως υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης που μάλιστα συγκυβέρνησε με τον Γεωργιάδη, αλλά η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου με νυχτερινή τροπολογία φρόντισε να τον φυγαδεύσει!

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση από την επίσημη Νέα Δημοκρατία για αυτές τις αποκαλύψεις. Και φυσικά, καμιά διάψευση.
Την υπόθεση του «μαύρου» πολιτικού χρήματος όταν το 2010 ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με το ΛΑΟΣ θύμισε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνi Γεωργιάδη, με ανάρτησή του στο twiiter, o Γιάννης Ραγκούσης.

Συγκεκριμένα απαντώντας στην επίθεση με εξαπέλυσε εναντίον του ο κ. Γεωργιάδης, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών έγραψε χαρακτηριστικά: «Είναι θέμα αρχών μου. Όσο βρίσκεστε στην αρμοδιότητα προανακριτικής, δεν θα αντιδράσω στην ύβρη σας. Προς το παρόν σας θυμίζω ότι με τροπολογία νύχτας απαλλαγήκατε το ’14 από την ποινή επιτροπής δικαστικών όταν παραβιάσατε το νόμο για το μαύρο πολιτικό χρήμα στις αυτοδιοικητικές 2010″.

Δείτε την ανάρτησητο διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια