ΣΑΛΟΣ: Σοβαρές υποψίες πως η Μαρία Σπυράκη γράφει τα άρθρα στις εφημερίδες του Μαρινάκη


Επίθεση κατά της κυβέρνηση εξαπολύει - προδίδοντας τον πανικό του εφοπλίστή και της παρέας του - το ΒΗΜΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Με ανυπόγραφο άρθρο υπό τον τίτλο «Οι αυριανιστές του Μαξίμου», άρθρο που θα μπορούσε να αποτελεί ανακοίνωση της εκπροσώπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη η εφημερίδα του Μαρινάκη συνεχίζει την πολεμική προς την κυβέρνηση και την απόλυτη στήριξη προς τον Μητσοτάκη.

Εύλογα δημιουργούνται οι υποψίες για το αν η Μαρία Σπυράκη, γράφει τα ανυπόγραφα άρθρα των ΜΜΕ του εφοπλιστή.

Διαβάστε το γραφικό άρθρο:

Ξεπέρασαν και τα πλέον ακραία όρια πολιτικής αντιπαράθεσης οι ινστρούχτορες του Μαξίμου με την υψηλή καθοδήγηση του ίδιου του πρωθυπουργού. Ουδέποτε.. η αριστερά ακόμα και στις χειρότερες στιγμές της, είχε φτάσει στο σημείο να αντιγράφει τις πιο μελανές σελίδες του αυριανισμού για να υπονομεύσει τους αντιπάλους της.
Αφού υποκατέστησαν δικαστές και εισαγγελείς, προκειμένου να εκδώσουν καταδικαστικές αποφάσεις και να στοχοποιήσουν εκδότες και δημοσιογράφους, συνέχισαν το υβρεολόγιο της λάσπης και της υπονόμευσης στοχοποιώντας με ανοίκειους χαρακτηρισμούς τον αρχηγό της αντιπολίτευσης. Με επίσημη ανακοίνωση χαρακτήρισαν "εκδοροσφαγέα" τον κ. Μητσοτάκη αποκαλύπτοντας το ήθος και τις δημοκρατικές ευαισθησίες τους...

Δεν υπονομεύουν πια μόνο το κράτος δικαίου, αλλά ναρκοθετούν με αδίστακτες μεθόδους την πολιτική ζωή γενικότερα, για να διατηρηθούν, όπως ελπίζουν, λίγους μήνες ακόμα στην εξουσία. Διαμορφώνουν και συντηρούν με κάθε τρόπο ένα κλίμα ακραίας πόλωσης, με συκοφαντίες και λασπολογίες που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και όχι σε μια ευρωπαϊκή δημοκρατία.

Με νοοτροπίες, αντιλήψεις και πρακτικές που παραπέμπουν στις εποχές κυριαρχίας του σταλινισμού, παριστάνουν τους τιμητές και κριτές των πάντων, στοχοποιούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, για να συσπειρώσουν ένα υπό αποσύνθεση κόμμα και μια παραπαίουσα, από τις πολλές κολοτούμπες, κοινοβουλευτική ομάδα .

Αντί να δίνουν τη μάχη για να ολοκληρωθεί η καρκινοβατούσα διαπραγμάτευση με τους δανειστές,προτιμούν να καλλιεργούν ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα ,διχάζοντας τη χώρα και τους πολίτες για να διασώσουν ότι μπορούν από τα πορφυρά ιμάτια της εξουσίας.

Ότι κι αν κάνουν όμως, όση λάσπη, όσες συκοφαντίες κι αν πετάξουν η κοινωνία τους γυρίζει την πλάτη. Είναι πλέον τόση φανερή η... αγάπη προς το μεγάλο και αδιάφθορο ηγέτη που χρειάστηκε να επιστρατευτούν κάμποσες διμοιρίες των ΜΑΤ για να επισκεφθεί τη Μυτιλήνη...

ΤΟ ΒΗΜΑ

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια