Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγε εργάτης στο ΒερολίνοΣτο Βερολίνο έχει μεταναστεύσει ο Γιάννης Σταθάς, πρώην Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε ακολουθήσει το 2015 τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στο κόμμα του Λαϊκή Ενότητα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του μέλος της ΛΑΕ στο Twitter
, o βουλευτής που είχε γίνει γνωστός για τον αλτρουισμό του, αφού «μοίραζε» τη βουλευτική του αποζημίωση, αλλά και τον μισθό του από την «Αλουμίνιον της Ελλάδος» σε κοινωφελείς οργανισμούς, πλέον ζει και εργάζεται ως βιομηχανικός εργάτης στη Γερμανία.

«Ο σύντροφος μας ο Γιάννης Σταθάς βιομηχανικός εργάτης, μετανάστης στο Βερολίνο, για να τα βγάλει περα ...που να παρατήσουν άλλοι υπουργεία, μισθούς κ βουλευτικές καρέκλες για να βγουν στο μεροκάματο; Θέλει να χεις ψυχή κ την λέξη αξιοπρέπεια να τη γράφεις με τη ζωή σου...» αναφέρει η επίμαχη ανάρτηση.


M.A.@mariaal7777
ο συντροφος μας ο Γιαννης Σταθας βιομηχανικος εργατης ,μεταναστης στο Βερολινο ,για να τα βγαλει περα ...που να παρατησουν αλλοι υπουργεια , μισθους κ βουλευτικες καρεκλες για να βγουν στο μεροκαματο ? θελει να χεις ψυχη κ την λεξη αξιοπρεπεια να τη γραφεις με τη ζωη σου...
11:53 PM - May 24, 2018 · Greece
15
See M.A.'s other Tweets
Twitter Ads info and privacy


Ο Γιάννης Σταθάς είχε ξεχωρίσει μετά την εκλογή του στο αξίωμα του βουλευτή το 2012, όταν είχε αρνηθεί να παραλάβει βουλευτικό αυτοκίνητο αλλά και να δεχθεί την προσωπική φρουρά που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής.

Στη συνέχεια, έγινε γνωστό από δημοσίευμα των Νέων ότι ο βουλευτής προσέφερε κάθε μήνα το μισθό του (τον δεύτερο) που κέρδιζε από τη θέση που κατείχε στον ιδιωτικό τομέα, στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "Φλόγα".

Αργότερα, μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι και η βουλευτική του αποζημίωση μοιραζόταν στο ΚΕΘΕΑ, στη «Στροφή» ενώ ένα μέρος της συνέβαλε στις οικονομικές ανάγκες του κόμματος.
πρωτο θεμα

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια