Έπρεπε να καούν άνθρωποι για να κινηθεί η δικαιοσύνη?Παρέμβαση της Εισαγγελίας στη Θεσσαλονίκη για αυθαίρετα που κόβουν το δρόμο προς τη θάλασσα

ΠΡΕΠΕΙ ομως κε εισγγελεα να δωσετε εντολη να ελεγχθουν και οι προηγουμενοι δικαστικοι που δεν εδωσαν εντολη για ελεγχο και εαν υπηρχαν πολιτικες παρεμβασεις ...ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ολοι οσοι δεν επραξαν το ΚΑΘΗΚΟΝ τους. Την παρέμβαση και του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Τσόγκα, προκάλεσε η ..
καταστροφική πυρκαγιά στην Αττική, καθώς παρήγγειλε σήμερα τη διενέργεια δύο προκαταρκτικών εξετάσεων, ..με τη μορφή του επείγοντος, προκειμένου να διερευνηθεί αν υπάρχουν αυθαίρετες καταλήψεις και στην περιοχή ευθύνης του, που εμποδίζουν την πρόσβαση στη θάλασσα.

Ο κ. Τσόγκας, ζητά να ερευνήσουν τα Δασαρχεία Θεσσαλονίκης και Λαγκαδά για αυθαίρετες καταλήψεις, κτίσματα, ρίψη μπαζών, σκουπιδιών και αν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο συντελείται υποβάθμιση του περιβάλλοντος και μεταβολή της μορφής του δάσους και καταπάτησής του.
Στο πλαίσιο δε, της προκαταρκτικής, οι δασικές υπηρεσίες καλούνται να κάνουν χρήση όλων των μέσων τεχνολογίας και να ζητήσουν την υπηρεσιακή συνδρομή για πληροφορίες από οποιαδήποτε αρμόδια υπηρεσία, όπως πολεοδομία, ή Δήμους.
Παράλληλα, ο κ. Τσόγκας, ζητά από τα Λιμεναρχεία Θεσσαλονίκης και Νέας Μηχανιώνας να διερευνήσουν την ύπαρξη αυθαίρετων καταλήψεων, περιφράξεων ή κτισμάτων στον αιγιαλό που εμποδίζουν την πρόσβαση του κοινού στη θάλασσα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια