Στην κορυφή του κόσμου τα νησιά μας! Η Ελλάδα σάρωσε με τρία βραβείαΠαγκόσμιο θαυμασμό εξακολουθούν να προκαλούν τα ελληνικά νησιά! Η Ελλάδα θριάμβευσε στα διεθνή ταξιδιωτικά βραβεία του Condé Nast Traveller 2018 στο Λονδίνο και για ακόμη μία φορά επιβεβαιώθηκε ότι τα νησιά μας έχουν...μπει για τα καλά στις καρδιές των τουριστών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Ελλάδα σάρωσε, καθώς κατάφερε να αποσπάσει δύο παγκόσμιες πρωτιές και συνολικά τρία βραβεία.
Συγκεκριμένα, η χώρα μας έλαβε την 1η θέση στην κατηγορία «Καλύτερα νησιά παγκοσμίως» (Best islands / Favourite islands) αλλά και την 1η θέση και το κορυφαίο βραβείο της βραδιάς «The World’s Top 100». Συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους του αναγνωστικού κοινού από όλες τις κατηγορίες για τα ελληνικά νησιά, με το ποσοστό να φτάνει το 95,63%, γεγονός που προκάλεσε τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των προσκεκλημένων στην εκδήλωση. Ακόμη, η Ελλάδα κατέκτησε τη 2η θέση ως η καλύτερη/πιο αγαπημένη χώρα παγκοσμίως (κατηγορία Best countries / Favourite countries).

Η απονομή στην Ελλάδα τριών εκ των σημαντικότερων βραβείων του θεσμού, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΟΤ, αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής επικοινωνίας στο εξωτερικό που έχει σχεδιάσει το υπουργείο Τουρισμού και υλοποιεί διεθνώς ο ΕΟΤ, ως ο εθνικός φορέας στην παγκόσμια τουριστική προώθηση και προβολή. Τα τρία βραβεία παρέλαβε η προϊσταμένη του γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, Εμυ Αναγνωστοπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια