Η Κρήτη κορυφαίος προορισμός στην Ευρώπη για το 2019


Οι ταξιδιώτες της TUI επιλέγουν την Κρήτη για τις διακοπές τους

Η Κρήτη είναι ο κορυφαίος προορισμός διακοπών της TUI για τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες φέτος και η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα επιλογής μετά την Ισπανία, σύμφωνα με τις κρατήσεις των διακοπών που έγιναν μέσω της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής και τουριστικής εταιρείας στον κόσμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε την περασμένη Τετάρτη, οι παραθεριστές της TUI από την Ευρώπη, κατατάσσουν την Κρήτη, στην πρώτη θέση ως ταξιδιωτικό προορισμό. Οι άλλοι κορυφαίοι προορισμοί είναι η Μαγιόρκα, η Αττάλεια, η Ρόδος και η Λάρνακα στην Κύπρο.

Επίσης, τρεις από τους πέντε δημοφιλέστερους προορισμούς για τους Γερμανούς βρίσκονται στην Ελλάδα και είναι στην Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω. Άλλες δημοφιλέστερες περιοχές διακοπών είναι η Μαγιόρκα και η Αττάλεια.

Η Ελλάδα είναι επίσης πολύ δημοφιλής στους Βορειοευρωπαίους. Για τους Νορβηγούς, τους Σουηδούς, τους Δανούς και τους Φινλανδούς, η Ελλάδα είναι ακόμα ο νούμερο ένα προορισμός διακοπών.

Το ίδιο ισχύει και για τους Αυστριακούς, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερη προτίμηση στην Κρήτη και τη Ρόδο, με τους δύο προορισμούς να καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις στο top five των προτιμήσεων των αυστριακών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια