#Δημοσκόπηση - χορηγία του Μαρινάκη στον Μητσοτάκη - Δείτε γιατί γελάει ο κόσμος
Μετά τις χορηγίες του εφοπλιστή στη Νέα Δημοκρατία, τα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη και συγκεκριμένα το εντελώς απαξιωμένο ΒΗΜΑ, παρουσιάζουν δημοσκόπηση της Metron Analysis, σύμφωνα με την οποία το κόμμα της ΝΔ και ο ανίκανος και αρχιδιαπλεκόμενος Μητσοτάκης αγγίζουν την αυτοδυναμία.

Φυσικά γελάει ο κόσμος, όταν βλέπει πως τέτοιες δημοσκοπήσεις εμφανίζονται σε ΜΜΕ του εφοπλιστή που πληρώνει τα ενοίκια και τις ανακαινίσεις των γραφείων της ΝΔ. Και πιο πολύ γελάει ο κόσμος όταν θυμάται πως η Metron Analysis έδειχνε το 2015 τη ΝΔ να προηγείται για να ηττηθεί, στις εκλογές, με 7 μονάδες διαφθορά.

Θυμάστε τι προέβλεπε η Metron Analysis λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές του 2015, σε δημοσκόπηση που είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ;

Η δημοσκόπηση κατέγραφε προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 0,3%.

Ειδικότερα στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ συγκέντρωνε 31,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 31,6%, η Χρυσή Αυγή 6,7%, το ΚΚΕ 6,2%, το Ποτάμι 5,9%, το ΠΑΣΟΚ 5,2%, η Ένωση Κεντρώων 3,6%, η Λαϊκή Ενότητα 3,4%, οι ΑΝΕΛ 2,7% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,3%.

Θυμάστε τι έγινε στις εκλογές; Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε με 7 μονάδες διαφορά, οι ΑΝΕΛ μπήκαν στη βουλή και η ΛΑΕ έμεινε εκτός βουλής.

Αυτή η δημοσκόπηση δεν ήταν η μόνη της εν λόγω εταιρείας που είχε πέσει έξω. Είχε προηγηθεί και άλλη στις αρχές του Σεπτέμβρη του 2015 που έδειχνε τη ΝΔ να προηγείται.

Για να μην θυμηθούμε το προβάδισμα που έδινε στο ΝΑΙ παραμονές του δημοψηφίσματος του 2015.

#Κυριάκος_Μητσοτάκης
#Βαγγέλης_Μαρινάκης
#Metron_analysis

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια