Ποια εταιρεία φτιάχνει τα καλύτερα και ποια τα χειρότερα αυτοκίνητα;

Η ετήσια αξιολόγηση του αμερικανικού περιοδικού «Consumer Reports» κατατάσσει βάσει των κριτηρίων του εκείνους τους κατασκευαστές που φτιάχνουν αξιόπιστα..
και υψηλών επιδόσεων μοντέλα και εκείνους που δεν τα καταφέρνουν.
Η Subaru ήταν η εταιρεία που πήρε την κορυφαία θέση στην κατάταξη του περιοδικού Consumer Reports Auto Issue 2019, ανεβαίνοντας έξι θέσεις και εκθρονίζοντας την Genesis που ήταν η κορυφαία φίρμα για το 2018.
Η εντυπωσιακή απόδοση της Subaru ενισχύθηκε από το Ascent (ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο), το Crosstrek (το ευρωπαϊκό XV) και τo Forester που κάθονται στην κορυφή των αντίστοιχων κατηγοριών. Ενώ λοιπόν η BMW και η Porsche είχαν υψηλότερη μέση βαθμολογία στα test drive, η ισχυρή προβλεπόμενη αξιοπιστία και η ικανοποίηση των ιδιοκτητών της Subaru την οδήγησαν στην κεφαλή της αξιολόγησης. Το μοναδικό ψεγάδι της ιαπωνικής φίρμας είναι η πολύ χαμηλότερη από τη μέση προβλεπόμενη αξιοπιστία για το σπορ WRX.

Όσον αφορά τα μοντέλα, η Toyota ηγείται ανάμεσα σε όλα τα εμπορικά σήματα αυτοκινήτων με τέσσερις κορυφαίες επιλογές, περιλαμβανομένων τριών νέων νικητών: το σουπερμίνι Yaris, το υβριδικό/ηλεκτρικό Prius και η μεγάλη μπερλίνα Avalon. Ο άλλος νέος νικητής είναι η BMW X5, η οποία έλαβε την κορυφαία διάκριση στα πολυτελή SUV, με το CR να δηλώνει ότι είναι ένα από τα καλύτερα SUV που έχει δοκιμάσει ποτέ η ομάδα της.|
Μικρά Toyota Yaris ($17.570 το μοντέλο που δοκιμάστηκε)
Μεσαία Toyota Camry Hybrid ($28.949 το μοντέλο που δοκιμάστηκε)
Μεγάλα Toyota Avalon Hybrid ($38.643 το μοντέλο που δοκιμάστηκε)
Κόμπακτ πολυτελή: Audi A4 ($48.890 το μοντέλο που δοκιμάστηκε)
Υβριδικά/ηλεκτρικά Toyota Prius ($27.323 το μοντέλο που δοκιμάστηκε)
Μικρά SUV Hyundai Kona ($25.025 το μοντέλο που δοκιμάστηκε)
Κόμπακτ SUV Subaru Forester ($29.341 το μοντέλο που δοκιμάστηκε)
Μεσαία SUV Subaru Ascent ($43.867 το μοντέλο που δοκιμάστηκε)
Πολυτελή SUV BMW X5 ($68.730 το μοντέλο που δοκιμάστηκε)
Μεγάλα pick-up Ford F-150 ($52.535 το μοντέλο που δοκιμάστηκε)
drive.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια