Υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ ο Ρουβάς;
Φουντώνουν ξανά οι φήμες που θέλουν τον Σάκη Ρουβά να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, όχι ως υποψήφιος βουλευτής όπως είχε γραφτεί στο παρελθόν, αλλά ως υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναζητούσε ένα πρόσωπο-έκπληξη για το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο και φαίνεται ότι κατέληξε στο πρόσωπο του δημοφιλούς τραγουδιστή.
«Ο γνωστός καλλιτέχνης εδώ και αρκετό καιρό φλέρταρε με την ιδέα της ενεργού εμπλοκής του στην πολιτική κάτι που μάλλον δείχνει να λαμβάνει σάρκα και οστά στις επικείμενες ευρωεκλογές του Μαΐου», τονίζεται στο δημοσίευμα, το οποίο στη συνέχεια αναφέρει πως «ο Σάκης Ρουβάς ήδη έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα στην Πειραιώς από τους επικοινωνιολόγους της ΝΔ, προκειμένου να εκπαιδευτεί στα της πολιτικής, στη ρητορική, στις βασικές αρχές του κόμματος και στον τρόπο με τον οποίο θα αποφεύγει τις πιθανές «παγίδες» που θα του στήσουν οι αντίπαλοι».

Με τη συγκεκριμένη επιλογή, ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να εισαγάγει τον λόγο της ΝΔ στα νεανικά κοινά, στα οποία οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι όλα τα κόμματα υστερούν, σημειώνεται.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το όνομα του τραγουδιστή είχε ακουστεί ξανά στο παρελθόν ως υποψηφίου είτε στη Β’ Αθηνών, είτε στην Περιφέρεια Αττικής, ωστόσο μάλλον ο πρόεδρος της ΝΔ καταλήγει στην επιλογή των ευρωεκλογών στις οποίες προσδίδει έντονα πολιτικά χαρακτηριστικά.

Πέρυσι, μετά την έντονη φημολογία για κάθοδο του δημοφιλούς καλλιτέχνη στην πολιτική, ο κ. Μητσοτάκης είχε πει: «Θέλω πολύ να με υποστηρίξει ο Σάκης Ρουβάς στην προεκλογική περίοδο, αλλά δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιό μας». Από την πλευρά του, ο Σάκης Ρουβάς είχε πει ότι η πολιτική τον ενδιαφέρει και ότι, αν έρθει η στιγμή που θα αισθανθεί την ανάγκη να εμπλακεί σε αυτήν, θα το κάνει.

Πηγή: εφημερίδα «Δημοκρατία»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια