Από το πάνελ της Αννίτας Πάνια στο γραφείο του Χάρη Θεοχάρη ως Δημοσιογράφος! (VIDEO)Σάλος έχει προκληθεί από χθες στα social media, καθώς -όπως έγινε γνωστό- στο γραφείο του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, και συγκεκριμένα στο επικοινωνιακό του επιτελείο, διορίστηκε η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κούμπουλα, η οποία είχε κάνει ένα… πέρασμα από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Συγκεκριμένα, η κ. Κούμπουλα, βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής της ξανθιάς παρουσιάστριας, με τίτλο “Annita.gr”, στο κανάλι “Ε”.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση με ημερομηνία 25 Νοεμβρίου που αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”: “Σας διαβιβάζουμε, προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, περίληψη της 18036/25.11.2020 απόφασης του Υπουργού Τουρισμού με θέμα “Πρόσληψη της Κούμπουλα Κωνσταντίνας, Δημοσιογράφου, σε θέση δημοσιογράφου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, στο Γραφείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης του Υπουργείου Τουρισμού, υπαγόμενο απευθείας στον Υπουργό” και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες”.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια