«Κορονοπάρτι» στης Αλεξίας την Τσικνοπέμπτη, υπό δρακόντεια μέτρα!
Η οικογένεια Μητσοτάκη γλεντάει σα να μην υπάρχει αύριο!

Τελικά είναι θέμα άκρως οικογενειακό η «ανεμελιά». Πώς αλλιώς ονομάζεται το γεγονός ότι, από τη μία, κλείνεις όλους τους Ελληνες στα σπίτια τους, με συνεχόμενο lockdown-καταστροφή πέντε μηνών, με χιλιάδες οικογένειες να θρηνούν τους ανθρώπους τους και η οικογένεια Μητσοτάκη να επιδεικνύει την… ανεμελιά της στους Ελληνες πολίτες, που υποφέρουν.
Εξηγούμαστε για να μη μας παρεξηγήσετε: Μετά τον ανέμελο θείο και πρωθυπουργό, ο οποίος συμμετείχε στο «κορονογεύμα» της Ικαρίας, σειρά είχε η ανιψιά Αλεξία Μπακογιάννη να στήσει «κορονοπάρτι» την Τσικνοπέμπτη στο σπίτι της, στο Παγκράτι. Δεν σημαίνει το παραμικρό για την οικογένεια το γεγονός ότι όλα τα κυβερνητικά στελέχη, αλλά και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σήκωναν το δάχτυλο και προειδοποιούσαν τους πολίτες να «γλεντήσουν διαφορετικά την Τσικνοπέμπτη».

Δεν τους αφορά ό,τι ισχύει για τους υπολοίπους. Οποιος περνούσε από τη γειτονιά της Αλεξίας Μπακογιάννη λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα θα νόμιζε ότι η χώρα έχει επιστρέψει στην προ κορονοϊού κανονικότητα. Το στενό δρομάκι του Παγκρατίου ήταν αποκλεισμένο από αυτοκίνητο της ασφάλειας, το οποίο είχε τοποθετηθεί κάθετα στον δρόμο. Περισσότεροι από οχτώ άνδρες της ασφάλειας ήταν ακροβολισμένοι στην είσοδο της πολυκατοικίας και στα πεζοδρόμια. Η μουσική στη διαπασών, φωνές χαράς να σπάνε την ησυχία της νύχτας και το γλέντι στο «φόρτε» του. Πόσοι συμμετείχαν στο «κορονογλέντι» δεν γνωρίζουμε, αλλά πλέον οι αριθμοί δεν έχουν καμία σημασία. Οπως και ο σεβασμός στους υπόλοιπους πολίτες.

Δημοκρατία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια